top of page
ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash.jpg

ANDEREN OVER MIJ

"Alles is bespreekbaar, de coach staat open, luistert. Op een fijne manier heeft ze mij tot andere inzichten gebracht.  Op een praktische manier heeft ze mij handvatten geven waar ik wat als coachee wat mee kan."

 

 

"Ik voelde me heel comfortabel met Margot om het over mijn leven te hebben. Ze luisterde goed en was geduldig wanneer ik praatte.

Margot was geïnteresseerd in mijn proces en zocht af en toe dingetjes op of liet mij dingen lezen die ze dacht dat ik interessant zou vinden of die me konden helpen. "

"Wat ik zo bijzonder en mooi vond is dat je mij tussendoor een kaartje hebt gegeven en mij daarmee een boost wilde geven. Dit vond ik ontzettend lief maar ook meelevend en ik kreeg het gevoel dat je achter mij stond en er voor me was. Blijf deze kleine dingetjes bij je coachees doen want het kan zoveel voor ze betekenen. 

Je empathie en warmte vind ik top. Dit zijn kwaliteiten die maken wie jij bent en het zet jou in je kracht. Ik mocht als coachee graag bij je zijn, wilde mijn verhaal delen en naar je luisteren. Dankjewel voor alles lieve Margot."     

bottom of page