top of page
ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash.jpg

MEISJESCOACHING 16 - 21 JAAR

 Bij Meisjescoaching gaan we ervan uit dat je zelfbeeld de fundering is van jouw leven en heeft dus invloed op al jouw levensgebieden. Daarom is het dus superbelangrijk hoe jij tegen jezelf aankijkt. 

Dat is tegenwoordig nog niet zo’n gemakkelijke opgave. Je hormonen beginnen een rol te spelen en je lichaam verandert. Soms kun je onwijs onhandig zijn, om gek van te worden! Op school kunnen kinderen hard zijn tegen elkaar, je bent gevoelig voor de opmerkingen en voelt je snel uit het veld geslagen. Je ouders willen ook van alles van je, je moet presteren op school, op het voetbal- of hockeyveld en op instagram lijkt het wel of iedereen fotomodel is; dun, gebruind en prachtig. Ze lijken het altijd gezellig en leuk te hebben. En jij? Heb jij ook zo’n leuk leven? Het kan zijn dat als jij jezelf langs deze lat legt, dat jouw leven er maar saai uit ziet. Je denkt jezelf misschien wel dik en middelmatig. Je zelfbeeld is niet positief en misschien voel je je verdrietig en boos. Misschien eet je niet gezond om ook zo dun te worden en slaap je weinig omdat je bang bent ook maar iets te missen (Fear Of Missing Out, FOMO). 

Het geeft je stress om al die ballen hoog te houden, om mee te rennen in de tredmolen van verwachtingen, aannames en oordelen; van wat er van jou verwacht wordt èn wat je van jezelf verwacht… 

 

Met de meidencoaching gaan we samen op zoek naar jouw positieve zelfbeeld. Jouw zelfbeeld bestaat uit meningen en gevoelens die je door de jaren heen over jezelf hebt opgebouwd, positieve en negatieve ideeën. Als je niet lekker in je vel zit hebben de negatieve vaak de overhand gekregen. Daar gaan we verandering in aanbrengen: Waar ben jij nu juist goed in en wat maakt jou blij en gelukkig? Je gaat leren dat jij zelf de belangrijkste persoon bent in jouw leven en dat het er eigenlijk niet zoveel toe doet hoe de rest van de wereld tegen jou aan kijkt. Het gaat erom hoe JIJ je voelt over jezelf. Want uiteindelijk is dat het enige waar jij zelf invloed op hebt. JIJ bent de allerbelangrijkste persoon in jouw leven! 

Ik geloof erin dat als meiden een stevig en positief zelfbeeld hebben, ze een krachtige fundering voor het leven hebben waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Dit is ook een belangrijke voorwaarde om de juiste studiekeuze of baankeuze te maken. Ze staan sterker in hun schoenen en weten beter waar hun eigen grenzen liggen, wat ze wel en vooral wat ze niet meer willen. 

Niet social media en de omgeving schrijven jou voor hoe je moet leven maar jij hebt zelf de macht over jouw eigen leven in handen! 

Margot_Cocon_Coaching_edwinvandegraaf_fo

MEISJESCOACHING

VOOR JONGE VROUWEN 21 JAAR EN OUDER

 Om een fijn, betekenisvol en zinvol leven te leiden, is het belangrijk dat je een positief zelfbeeld hebt. Dat is de fundering van je leven en heeft invloed op alle levensgebieden. Zijn de gedachten en gevoelens die je over jezelf hebt overwegend positief of neig je eerder naar de negatieve kant? In samenhang hiermee: hoe ga jij om met de druk en stress van wat het leven nu van jou vraagt? Je zit misschien op kamers, hebt een studiebeurs met wellicht een grote studieschuld in het verschiet, deadlines, een baantje, oude vrienden en nieuwe vrienden die allemaal wat van jouw aandacht willen en ook je ouders die je ook nog wel eens willen zien. Je moet ook keuzes maken over de toekomst, over een relatie waar je misschien je weg in moet zien te vinden. 

Hoe hou jij al die ballen in de lucht zonder stressed out te raken en hoe onderscheid je waar jij gelukkig van wordt? Wat zijn jouw kwaliteiten en talenten en hoe ontplooi je jezelf tot jouw krachtigste prachtigste zelf? Dit zijn allemaal vragen die tijdens een coachtraject aan bod kunnen komen. 

 

Ik ben Margot Verhagen en als jouw coach wil ik je helpen een beter beeld te krijgen van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Wat zijn je capaciteiten en wensen en waar kun je meer rust in je hoofd inbouwen? Welke gedachtes houden je tegen en kunnen we proberen om te buigen naar gedachtes die je kunnen helpen? 

Zullen we samen dit interessante leuke en vast ook wat spannende pad bewandelen? Neem dan contact met me op, dan onderzoeken we waar jij tegen aan loopt en waar jij behoefte aan hebt. 

Liefs Margot

Margot_Cocon_Coaching_edwinvandegraaf_fo
bottom of page