top of page
ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash.jpg

HOE ZIET HET COACH TRAJECT ERUIT? 

In het eerste intakegesprek gaan we kennismaken. We hebben het dan kort over je coachvraag, het te verwachten aantal sessies, het tarief en de voorwaarden. Ik geloof dat een belangrijke voorwaarde voor een succesvol resultaat de ‘klik’ is die wij samen hebben. Alleen als we beiden het vertrouwen in elkaar hebben, kunnen we succesvol zijn in het ontwikkelingstraject dat jij ingeslagen bent. Deze kennismakingssessie is gratis.

 

Dan volgt de ‘wie ben ik’-fase, waarin we door middel van verschillende methodieken, tools en tests gaan onderzoeken wat je vaardigheden en je kwaliteiten zijn, welke talenten je bezit, wat je je drijfveren zijn, waarom je handelt zoals je doet en proberen we te onderscheiden waar je tegen aan loopt. Deze fase duurt meestal 4 sessies. 

 

Daarna komt de ‘wat wil ik’- en ‘wat kan ik’-fase. Hierin onderzoeken we je visie op het leven, je normen en waarden en de doelen die je voor jezelf gesteld hebt in het leven. Hierbij is het belangrijk om doelen te formuleren die ook haalbaar zijn. Hier wijden we ongeveer 2 sessies aan. 

 

En dan volgt de ‘wat doe ik’-fase. Hierin gaan we acties koppelen aan de gestelde doelen. Concrete acties die je stap voor stap dichterbij je uiteindelijke doel zullen brengen. Deze fase duurt ook ongeveer 2 sessies. 

 

In de laatste sessie hebben we ook een afrondend gesprek waarbij we de door jou behaalde successen zullen vieren en het proces kort zullen evalueren.

 

Steeds geldt dat jouw eigen ontwikkelingsproces een dynamische leerontwikkeling is, dus hoe meer jij er mee bezig bent en het veranderproces omarmt, hoe meer resultaat je zal boeken. Ik zal je provoceren en uitdagen daar waar ik dat nodig vind, om je in actie te brengen of een doorbraak te forceren. Ik help je daarbij door je te activeren, te stimuleren, te spiegelen en je te enthousiasmeren, en samen zullen we de successen vieren.

Uiteraard met altijd als hoger doel jouw eigen transformatie.

bottom of page