top of page
  • Margot Verhagen

TIME TO SHINE!


 

Daar zit ze, handen om een kop thee gevouwen, een beetje teruggetrokken in een niet echt toegankelijke houding

“Hoe is het met je?” vraag ik. 


Goed, wel, denkt ze… Haar ogen schieten vol en ze zegt dat ze zo ontzettend moe is en dat ze eigenlijk niet zo goed meer weet hoe het met haar gaat. Ze moet altijd alle ballen hoog houden. Dat was normaal gesproken al een hele klus, met baan, 3 kids, sport en andere clubjes, maar nu, tijdens deze crisis, al helemaal niet te doen. Kids thuis, man thuis, vergaderen via Zoom en dan maar hopen dat iedereen een beetje stil is… Ze kan haar kinderen soms wel wat aandoen (“Wat ontzettend slecht van me dat ik dat zeg!” zegt ze verschrikt). Haar man snapt haar niet altijd en helpt niet zo goed mee als ze zou willen en ze kan ook niet gefocust genoeg zijn op haar baan. Ze weet trouwens ook niet meer of ze dit wel haar heel leven wil blijven doen…Kortom, ze heeft het gevoel dat ze aan alle kanten faalt, tekortschiet en ze weet even niet meer welke kant het allemaal opgaat. En daarom is ze bij mij gekomen. Om samen wat meer rust en balans te vinden, om uit te zoeken wat haar dromen waren en welke dromen ze voor de toekomst nog heeft. Om haar talenten en haar vaardigheden weer eens onder de loep te nemen en te onderzoeken welke baan nou eigenlijk bij haar past….


Allereerst moet ze goed voor zichzelf gaan zorgen, want alleen vanuit een gezond en geaard lijf kun je een openheid creëren om transformatie toe te laten.

Ik stel voor om te starten met een kleine meditatie. Het brengt haar zichtbaar rust. Hierna is ze veel opener en kunnen we aan de slag met de eerste sessie. 


You go girl! 

It is your time to shine!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page